Våre tjenester

I våre vaskehaller utfører vi renhold og vedlikehold av biler:

  • Vask, rens, støvsuging og polering
  • Dekkskifte
  • Dekkhotell
  • Motorvask
  • Balansering av dekk
  • For en komplett oversikt over tjenester vi tilbyr, se vår prisliste.Ta kontakt på telefon 67 54 00 11 eller bestill via nett.

Dekkhotell.

Vi tilbyr dekkhotell fra kr. 1590,- per sesong

Salg av dekk og dekkskifte
Vi selger også dekk til alle type biler, og tar dine gamle dekk i retur når du kjøper nye fra oss. Vi fører sommerdekk og vinterdekk med og uten pigg. Vi fører kvalitetsdekk i forskjellige prisklasser og hjelper deg med å finne dekkene som passer best til din bil fra Continental, Nokian, Goodyear,Yokohama, Dunlop og Nankang.Sava.Kumho,
Se også våre tilbud på dekk for et kupp!

Våre produkter og varemerker

Av renholdsprodukter benytter vi kun kvalitetsprodukter som gir det beste resultatet på din bil og samtidig er skånsomt for miljøet. Hvis du er usikker på hva din bil trenger, ta kontakt på telefon 67 54 00 11 eller besøk en av våre avdelinger og vi hjelper deg.

Vi har også gode produkter til salgs på begge våre lokasjoner så du kan pleie bilen hjemme. Vi fører Meguiar’s, AutoGlym og FOMA.

Våre flotte lokaler

Vi holder til på Grini Næringspark, hvor vi også tilbyr våre kunder dekkhotell. Vi utfører all slags bilpleie i våre vaskehaller — vask, polering, støvsuging, eller skifter dekk for deg!

Prislister og bestilling

Se våre prislister for en oversikt over alle tjenester. Du kan også bestille her på nettsiden.