Velkommen til Bilpleien AS

Kjære kunder! Viktig beskjed til dere som har dekk hotell hos oss, dere burde bytte dekkene deres innen 20 Mai pga ombygging. Vi holder stengt fra uke 25 til uke 28. Håper dere er forståelig for dette.

Bilpleien AS tilbyr alle tjenester innen bilpleie. Alt fra enkel utvendig/innvendig vask til innvendig rens, polering, lakkrens og lakkforsegling. I tillegg har vi dekkhotell, dekkskift, dekkvask, oljeskift, oljefilterskift, avbalansering og omlegging.

Vi selger også nye dekk og felger!
Dekkhotell fra kr. 1390,- per sesong!

nye_pakker_bilpleien

GRINI NÆRINGSPARK 10,
1361 ØSTERÅS

Mandag – Fredag 07:00 – 19:00
Lørdag 07:00 – 19:00
Søndag 09:00 – 19:00

Nå blir det glatt – Her er dekkene som gir best grep.

Nye VikingContact 7 – en all-rounder for den skandinaviske vinteren.

Bilpleien Drive tilbyr et bredt sortiment med kjente merker til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr også gode dekkalternativer som er svært gunstige på pris ,
Hos bilpleien AS har vi dekk og felger i alle prisklasser, og kan tilby kvalitetsdekk fra continental ,Nokian, Goodyear, Sava, Falken, Sailun med flere.
Synes du fortsatt det er vanskelig å velge, er du velkommen til å ringe oss eller komme innom for å få veiledning og råd. Finn kontaktinformasjon til våre verksteder.
Ring på 67540011 , e post info@bilpleien.com

 

Når bør du bytte dekk?
En ting er reglene for sommer- og vinterdekk, men har du tenkt over om du må bytte dekk utover det? Om de begynner å bli slitt og hvor gamle de er, har noe å si for hvor trygg bilen din er på veien.
Dekk som er i bruk, og ikke har blitt slitt til under minimumskravet, bør uansett skiftes etter om lag 5-6 år.

Vi har gode priser på sommer- og vinterdekk

Merkene vi fører er:

Ta kontakt med vår avdeling på Grini for aktuelle tilbud på dekk.